Kurser och behandlingar

Finn ditt inre....


Melamy Kursgård

Här har vi lagt ner våran själ för att skapa en liten men mysig kursgård. Där varje sak placerats med stor kärlek och med en viss betydelse. Den är inredd med både gammalt och nytt i en charmig blandning. Det finns många olika stilleben att vila ögonen på. Allteftersom kursgården växer eller att en kurs är avslutad så förändras interiören. Nya energier behöver få plats och gamla försvinna.

Jag finner en enorm glädje i att göra i
ordning inför en ny kurs, pynta och fixa så att alla som kommer hit ska trivas.
Äntligen har jag fått utlopp för all den kreativitet jag har, allt samlande på möbler och saker som har kommit till sin rätt... känns lika fantastiskt som när jag hittade Reikin samma känsla av värme, kärlek har jag använt när jag skapat Melamy Kursgård.

För den som vill gå undan och meditera eller bara få sitta ifred och ta in och sortera alla intryck så finns det plats för det också. Ibland när man är i så mycket energier kan det vara skönt att få en stund i stillhet och ensamhet.

Maten lagar jag själv från grunden. Mycket vegetariskt och fisk. Om det är någon med laktos, gluten eller viss form av allergier så är det bra om jag får veta det i god tid. Det enda jag inte kan ta hänsyn till är om man går på olika dieter. Det går inte att laga mat själv.

Våran målsättning är att alla ska trivas och må bra. Känna att man kan slappna av och utvecklas med de kurser man valt att gå här